Voittajat ja voitosta ilmoittaminen

Arvontojen voittajiin ollaan yhteydessä viestitse, joko Facebookin tai Instagramin kautta, riippuen missä kanavassa arvonta on suoritettu. Voittajien nimet ilmoitetaan muodossa etunimi + sukunimen 1. kirjain arvontojen kommenttikentässä ja Waldogsin verkkosivuilla kohdassa SOME. Voittaja voi halutessaan erikseen pyytää, ettei hänen nimeään ilmoiteta julkisesti.

Arvontoihin osallistuminen

Arvontoihin osallistuaakseen, tulee toimia arvontajulkaisussa ilmoitetulla tavalla. Useimmissa arvonnoissa osallistumisehtona on vain kommentointi arvontajulkaisuun. Arvontoja ei ole pakko jakaa, eikä Waldogsin sivujen tarvitse olla seurattuina, pelkkä kommentointi riittää.
Waldogs ei kerää arvontaan osallistuvilta minkäänlaista dataa, ainoastaan voittajan osoitetiedot kerätään palkinnon toimitusta varten. Osoitetietoja ei säilötä palkinnon lunastamisen jälkeen, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.
Facebook tai Instagram eivät sponsoroi eivätkä hallinnoi Waldogsin järjestämiä arvontoja heidän alustoillaan.

Saitko epäilyttävän voittoviestin tai kaveripyynnön?

Sosiaaliseen mediaan ilmestyy jatkuvasti feikkiprofiileja eri yritysten nimissä, jotka yrittävät kalastella tietoja käyttäjiltä. Waldogs ei koskaan lähetä kaveripyyntöjä, pyydä rekisteröitymään tai veloita palkinnoista. Jos siis sait kaveripyynnön tai kummallisen voittoviestin linkkien tai rekisteröitymispyyntöjen kera, on kyseessä feikkiprofiili.

Palkinnot

Palkinnot toimitetaan voittajalle aina täysin veloituksetta. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Palkintotuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.
Palkintoja on aina 1kpl per voittaja, ellei toisin ilmoiteta. Jos arvonnassa on mahdollisuutena valita mukaan yksi ystävä, saa arvonnan voittaja ja valittu ystävä kumpikin 1kpl palkintotuotteita. Ystävää ei ole pakko tägätä arvontaan, mutta kommentoidessa tulee ilmoittaa kuka toisen palkinnon saisi/kenet tahtoo valita mukaan. Tällaisiin arvontoihin voi myös osallistua yksin, jolloin voittaja saa 1kpl palkintuotteita.

Joulukalenteri

Waldogsin Joulukalenteriarvonnassa avautuu uusi luukku joka päivä jouluaattoon asti, erilaisin tuotepalkinnoin. Kunkin luukkupäivän keskiyöhön mennessä tulleet kommentit ovat mukana kyseisen päivän arvonnassa. Voittajat pyritään arpomaan jo seuraavana arkipäivänä, poikkeuksena luukut 21.-24., jotka arvotaan viimeistään joulun pyhien jälkeen. Voittajiin ollaan yhteydessä viestitse ja voittajien nimet tulevat myös näkyviin Waldogsin verkkosivujen some-osioon muodossa etunimi + sukunimen 1. kirjain.

Kuukausittainen 50€ lahjakorttiarvonta

Joka kuukausi arvotaan kaikkien Waldogsin tuotteita kyseisen kuukauden aikana hashtageilla #waldogs ja #waldogsfinland jakaneiden ja @waldogsfinland -tägänneiden kesken 50€ lahjakortti Teesntopsin valikoimaan.
Kuinka osallistut
– Nappaa omanlaisesi kuva sinun Waldogs tai WLDG -tuotteestasi
– Postaa kuva Instaan ja lisää hashtag #waldogs ja/tai #waldogsfinland
– Tägää @waldogsfinland mukaan julkaisuusi
– Tassut ja peukut pystyyn! Osallistua voit vaikka joka kuukausi!

Säännöt ja ehdot:
Kuvan tulee olla osallistujan oma. Jos selviää voittajan käyttäneen toisen käyttäjän kuvaa osallistuakseen arvontaan, voitto voidaan perua ja arpoa uudelleen.
Kuvan tulee ollan hyvän maun mukainen. Kuvat jotka sisältävät rikollista toimintaa, K-18 materiaalia tai muuta jonka ei katsota sopivan Waldogsin brändiin poissuljetaan arvonnasta.
Voittajaan ollaan yhteydessä viestitse. Voittaja saa 50€ lahjakortin joka käy kaikkiin Waldogs ja WLDG tuotteisiin Teesntops-verkkokaupassa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.