Voittajat ja voitosta ilmoittaminen

Arvontojen voittajiin ollaan yhteydessä viestitse, joko Facebookin tai Instagramin kautta, riippuen missä kanavassa arvonta on suoritettu. Voittajien nimet ilmoitetaan muodossa etunimi + sukunimen 1. kirjain arvontojen kommenttikentässä ja Waldogsin verkkosivuilla. Voittaja voi halutessaan erikseen pyytää, ettei hänen nimeään ilmoiteta missään julkisesti, tätä pyyntöä kunnioitetaan.

Arvontoihin osallistuminen

Arvontoihin osallistuaakseen, tulee toimia arvontajulkaisussa ilmoitetulla tavalla, joka on useimmissa arvonnoissa vain kommentointi arvontajulkaisuun. Arvontoja ei ole pakko jakaa, eikä Waldogsin sivujen tarvitse olla seurattuina, pelkkä kommentointi riittää.
Waldogs ei kerää arvontaan osallistuvilta mitään dataa, ainoastaan voittajan osoitetiedot kerätään palkinnon toimitusta varten. Osoitetietoja ei säilötä palkinnon lunastamisen jälkeen, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.
Facebook tai Instagram eivät sponsoroi eivätkä hallinnoi Waldogsin järjestämiä arvontoja heidän alustoillaan.

Kuukausittainen 50€ lahjakorttiarvonta

Joka kuukausi arvotaan kaikkien Waldogsin tuotteita kyseisen kuukauden aikana hashtageilla #waldogs ja #waldogsfinland jakaneiden ja @waldogsfinland -tägänneiden kesken 50€ lahjakortti Teesntopsin valikoimaan.
Kuinka osallistut
– Nappaa omanlaisesi kuva sinun Waldogs tai WLDG -tuotteestasi
– Postaa kuva Instaan ja lisää hashtag #waldogs ja/tai #waldogsfinland
– Tägää @waldogsfinland mukaan julkaisuusi
– Tassut ja peukut pystyyn! Osallistua voit vaikka joka kuukausi!

Säännöt ja ehdot:
Kuvan tulee olla osallistujan oma. Jos selviää voittajan käyttäneen toisen käyttäjän kuvaa osallistuakseen arvontaan, voitto voidaan perua ja arpoa uudelleen.
Kuvan tulee ollan hyvän maun mukainen. Kuvat jotka sisältävät rikollista toimintaa, K-18 materiaalia tai muuta jonka ei katsota sopivan Waldogsin brändiin poissuljetaan arvonnasta.
Voittajaan ollaan yhteydessä viestitse. Voittaja saa 50€ lahjakortin joka käy kaikkiin Waldogs ja WLDG tuotteisiin Teesntops-verkkokaupassa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.