Nenätyöskentelyä ja hirnahduksia!

Syksy on ihanaa aikaa, mutta myös kiireisintä aikaa. Vaikka teenkin uutuuksia Waldogsin valikoimaan lähes joka päivä, niin näin joulun lähestyessä alan kiristämään tahtia oikein urakalla – jotta saisin mahdollisimman paljon toiveitanne täytettyä, ja luotua ihania uusia ideoita pukinkonttia varten! Waldogsin valikoimaan onkin tupsahdellut taas niin paljon uutta, että pieni tilannekatsauus uusimpiin ihanuuksiin on ehdottomasti paikallaan, eikö?

~ Pullaa, kukkia ja sukkia ~

Yritän jatkuvasti keksiä uusia ideoita, ja sellaisia tekstejä ja kuvituksia jotka sopisivat useille koirien ja eläinten ystäville, ja varsinkin heille – joilta löytyy useita eri rotuja, sekarotuisia, tai erilaisia eläimiä.  Tämä voi joskus olla kovin haastavaa, koska makuja on monia, aivan kuten koiria – ja meitä koirahöperöitäkin. Mutta onneksi minulla on Waldogsin kanssa vapaat kädet, joten voin toteuttaa ideoita aivan laidasta laitaan! Tykkäänkin pyöritellä mielessäni erilaisia tekstejä, lausahduksia, ja lorujakin – ja toissayönä mieleeni tupsahtikin niin ihana idea, jonka päätin heti seuraavana aamuna toteuttaa.

Tämä lahjaideaksikin täydellisesti sopiva uutuustaulu on saatavilla myös tekstivaihtoehdoilla; kissankarvoilla, kaninkarvoilla, ja eläinten karvoilla!

Muutamat teistä jo kommentoivatkin tätä että muuten ihana, mutta meiltä ei kyllä pullanmuruja löydy – koska koirat imuroivat ne heti! :D No, tämähän on varmaan totta lähes jokaisessa koirataloudessa, kuin myös täällä meilläkin. Ei siinä kauaa monellakaan koiralla nokka tuhise, jos herkkuja lattialle tipahtaa. Silti nuo pullanmurut vaan kuulostivat tässä yhteydessä niin herttaiselta, luoden tauluun kotoisan tunnelman, etten voinut olla pullanmurusia lisäämättä. Pyörittelin toki normaaliin tapaani useita eri vaihtoehtoja mielessäni, mutta yksikään ei kuulostanut läheskään yhtä söpöltä. Ja välillä pitää söpöstelläkin!

~ Nokka kohti Nose Workia! ~

Seuraava kovasti toivottu ja odotettu uutuus onkin sellainen mitä olen pohdiskellut kauan. Harvemmin tykkään käyttää harrastusaiheisissa grafiikoissa pelkkää tekstiä, joten kuvituksen pähkäily viivästyttikin Nose Work-grafiikoita ihan kiitettävästi.

Selailin aamukahvia hörppiessäni kuvia omista koiristani, ja eteen tuli muutama lähikuva toisen koirani kuonosta, ja hetken päästä syttyi se kuuluisa hehkulamppu pään yläpuolella, ja tuli Nose Workit mieleen. Voisikohan tuo toimia? Aamukahvit sivuun, ja heti testaamaan saisinko ihan kunnollisen koiran kuonon toteutettua aidon näköisenä ja painokelpoisena näitä grafiikoita varten. Onnistuihan se! Nyt toisen koirani kuono koristaakin uusia ja tyylikkäitä Nose Work -grafiikoita, joihin olen kyllä kieltämättä aivan supertyytyväinen!

 

Mikä ihmeen Nose Work?

Nose Work  tarkoittaa nenätyöskentelyä, ja se on USA:ssa kehitetty koiraharrastuslaji. Laji sopii kaikenlaisille harrastajille ja koirille, eli mitään sen kummoisempia edellytyksiä harrastamiselle ei ole. Koira voi olla suuri tai pieni, ujo tai rohkea – pääasiana lajissa onkin hauska puuhastelu ja koiran aktivointi! Lajia voi harrastella vaikka omassa kotona, ryhmässä, tai kursseilla – ja löytyyhän toki myös mahdollisuus osallistua Nose Work -kilpailuihin ja -kokeisiin!

Lisätietoa Nose Workista löydät esimerkiksi Nose Work Finlandin kotisivuilta.
https://www.noseworkfinland.com/

~ Pöpinä pupuihin ja höpönä heppoihin ~

Saan toiveita, todella paljon toiveita – jotka laitan aina korvan taakse.
Vaikka Waldogs keskittyykin pääasiassa koiriin, niin olen jo kahden vuoden aikana ehtinyt saamaan satoja pyyntöjä joissa toivotaan eri lajeja valikoimaan.
Periaatteenani on ollut, että jokaiselle koiranomistajalle ja koirahöperölle tulisi löytyä juuri ne omanlaiset tuotteet, rodusta, väristä, jne. – riippumatta.

Entäs sitten muiden eläinten omistajat? Faktahan on, että monista muistakin eläimistä, kuin myös useista koirista, ei vaan löydy yhtään mitään kivaa. Mikä avuksi?
Waldogs to the rescue! Nyt oli siis korkea aika ottaa sieltä korvan takaa hirnumasta hevoset ja pupujussit, ja antaa niiden loikkia ja laukata Waldogsin valikoimaan.

Valloittavan ihania puputauluja löytyy valikoimasta useita erilaisia, ja erivärisiä.

Waldogs-shoppiin tupsahti siis useita uusia ja hauskoja kani- ja hevosaiheisia grafiikoita, kuin myös sisustustauluvalikoimaankin! Seuraavana vuorossa ovatkin sitten kissat, jotka toivon mukaan saan valmiiksi ihan lähipäivinä.

~ 15,000 tykkääjää – kiitos teille!~

Waldogsin Facebook-sivuilla tuli muutama päivä sitten täyteen  15,000 tykkääjää! Aivan huikeaa. Joten halusin vielä erikseen kiittää teitä kaikkia, ihania, upeita, erilaisia koirien ja eläinten ystäviä. Aivan huikeaa, että teitä on jo noin hurja määrä! Olette ihania <3

Leave a Reply