Oo-la-laa mitkä trikoot!

Rakastan urheilutrikoita, ja kaapista niitä löytyykin monenmonta paria! On ihania värejä, kivoja kuoseja, mutta yhdetkään ei ole täydelliset. Hienojen, mukavien ja toimivien urheilutrikoiden löytäminen voikin olla haastavaa hommaa, eikö?
On liian lyhyet lahkeet, liian ohut materiaali, paistaa läpi, tippuu jalasta, nyörikiinnitys tekee makkaran vyötärölle, ratkeavat haaroista, tulee reikiä, mitä vielä!

Loistavat treenitrikoot; korkea vyötärö ja pitkät lahkeet. Laadukas materiaali. Ei näy läpi, ihanat jalassa!

Hihkuin innosta ja onnesta, kun sain ensimmäiset omat Waldogs-urheilutrikoot testiin. Olin tottakai realistisen epäileväinen, koska urheilutrikoot, ihan sama minkä merkkiset (olipa sitten halpamarketista tai kunnon urheilumerkillä varustetut), olivat aina tuottaneet jonkin pettymyksen, varsinkin materiaalin suhteen.

Vetäisin trikoot jalkaan; IHANAT! Miten napakat, tukevat, ja silti niin mukavantuntuiset päällä!
Äkkiä peilin eteen ja tarkka tsekkaus joka suunnasta; näkyykö läpi? Ei, ei näy!
Pettymys oli nyt kaukana.

Urheilutrikoissa on ihanan laadukas ja napakka materiaali. Sopivat treenikäyttöön ja arkeenkin

Sopivaa trikoomateriaalia etsittiinkin yli vuosi. Se kannatti.
Waldogsin urheilutrikoissa käytettävä materiaali on paksua, miellyttävän tuntuista ja todella napakkaa, mutta joustavaa – sellaista, joka “pitää kaiken paikallaan”.

Jokaiset Waldogsin urheilutrikoot painetaan ja ommellaan käsityönä kotimaassa, Ylöjärvellä.

Nyt kaapistani löytyy näitä jo useampi pari, ja on todella mahtavaa,  kun oman tuotteensa takana voi seisoa 200%. Pidän myös todella hienona sitä, että jokaiset Waldogsin urheilutrikoista painetaan ja ommellaan käsityönä kotimaassa.
Haiskoot siis omakehu, SNIFF-SNIFF, näitä trikoita kehun mielelläni!

Enkä onneksi ole yksin kehujeni kanssa – sillä palautteita ja käyttökokemuksia on tullut jo muiltakin!
Waldogs urheilutrikoot ovat täydelliset koiraharrastuksiin ja agilitykentille - ja ne pysyvät paikallaan kovissakin vauhdeissa ja käänteissä!

Toivoisinkin, että urheilutrikoista tulisi mahdollisimman kattavasti kokopalautteita. Palautteet on suunnitelmissa laittaa näkyville myös verkkokauppaan – helpottamaan oikean koon valintaa.

Jokainen meistä varmasti tietää, miten hankalaa voi olla arpoa kahden koon välillä, että kumman sitä nyt valitsisi. Otan siis ilomielin vastaan kaikki palautteet, kokovinkit ja kuvat! Jos tahdot auttaa muita oikean koon valinnassa, tai antaa palautetta kuvan kera – laita ihmeessä viestiä Waldogsin FB:n kautta tai tägää @waldogsfinland instagramissa!

Waldogsin urheilutrikoot sopivat täydellisesti myös vaativammallekin urheilijalle!

Mikä on sinun mielestäsi tärkeintä urheilutrikoissa? Kestävyys, mukavuus, oikea malli, miellyttävä kuosi, vai jokin muu?

Itse pidän kenties kaikista tärkeimpänä materiaalia. Jos materiaali on kunnossa, sillä ratkeaa jo moni ongelma – kuten istuvuus, kuultaako pöksyistä läpi, ja miten hyvin ne pysyvät jalassa. Muutamat ovatkin kyselleet, onko näissä Waldogsin trikoissa kiristysnyörit – ei ole. Kiristysnyöreille ei ole tässä mallissa tarvetta, sillä pöksyjen tulisi pysyä paikallaan ihan itsestään, materiaalin, ja korkean vyötärön ansiosta. Kaikki tähän saakka saamani palautteet ovatkin kehuneet napakkuutta, ja korkeaa vyötäröä – eli nyörejä ei ole edes kukaan kaivannut, ja se on loistava juttu!

Waldogsin urheilutrikoo-valikoimasta löytyy nyt myös koira-aiheiset trikoot, mm. suomenlapinkoira, labradorinnoutaja ja mäyräkoira!
Jos tahdot toivoa jotain rotua trikoovalikoimaan, käy kommentoimassa toiveesi Waldogsin Facebook-sivujen julkaisuihin joissa pyydetään rotutoiveita!.

Urheilutrikoot tulivat valikoimaan vasta muutama kuukausi sitten, joten tässähän on vasta päästy alkuun!  Kuosivalikoima tulee kasvamaan, caprimallit on suunnitelmissa kesää varten, ja korvan takana on myös muitakin uusia tuoteideoita urheiluvaate-valikoimaan; mm. tekniset täyspainatetut topit!

Toivottavasti kirjoituksesta löytyi jotain uutta ja mielenkiintoista – ja laita ihmeessä tulemaan palautetta tai toiveita tulevista tuotteista! Juuri sinä voit vaikuttaa Waldogsin valikoimaan toiveillasi! ♥

♥ Aurinkoista kevättä kaikille, HAU! ♥

Kaikki Waldogsin urheilutrikoot painetaan ja ommellaan tilauksesta käsityönä Ylöjärvellä. Hinta 69,90€.
Kurkkaa koko valikoima täältä!

 

Leave a Reply