Waldogsin löydät somesta niin Facebookista kuin Instagramistakin.

Waldogsin some on aina täynnä hyvää mieltä – ja Waldogsia seuraamalla voit bongata ensimmäisenä kaikki jännittävimmät tuoteuutuudet ja tarjouskampanjat, kuin myös osallistua huikeisiin arvontoihin!

Palautteet ja toiveet ovat myös aina tervetulleita! Jos toivoisit esimerkiksi tiettyä koirarotua, tuotetta tai kuosia valikoimaan niin voit laittaa toiveesi somekanavien kautta viestitse. Kaikki toiveet laitetaan aina korvan taa!

Saitko epäilyttävän voittoviestin tai kaveripyynnön?

Sosiaaliseen mediaan ilmestyy jatkuvasti feikkiprofiileja eri yritysten nimissä, jotka yrittävät kalastella tietoja käyttäjiltä. Waldogs ei koskaan lähetä kaveripyyntöjä, pyydä rekisteröitymään tai veloita palkinnoista. Jos siis sait kaveripyynnön tai kummallisen voittoviestin linkkien tai rekisteröitymispyyntöjen kera, on kyseessä feikkiprofiili. Joskus feikkiprofiilit tulevat myös tekemään kiusaa suoraan arvontoihin, vastailemalla jokaiseen kommenttiin pyytäen laittamaan viestiä tai siirtymään toiselle sivulle palkinnon lunastamista varten. Waldogs ei koskaan toimi näin, vaan olemme aina yhteydessä yksityisviestitse Waldogsin sometileiltä ja palkinnot toimitetaan aina täysin veloituksetta ilman rekisteröitymisiä tai muita vaatimuksia.

Aina vaan arvotaan!

Waldogs on hyvän mielen brändi – ja mikä toisikaan parempaa mieltä, kuin järjestää hauskoja ja erilaisia arvontoja Waldogsista tykkääville!
Suosituimpia ja toivotuimpia arvontoja ovat mm. urheilutrikooarvonnat, ja niitä pyritään pitämään useampi joka kuukausi. Sesonkiaikoina, kuten esimerkiksi jouluna, voit löytää Waldogsin somesta oikein ekstrapaljon hauskoja arvontoja ja kampanjoita!
Jos siis tykkäät megajännittävistä arvonnoista, niin tassuttele ihmeessä seurailemaan Waldogsia somessa!

Arvontojen säännöt, ehdot ja lisäinfot löytyvät täältä.

Someta ja voita 50€ lahjakortti – kuukausittainen IG-arvonta!

Joka kuukausi arvotaan 50€ lahjakortti IG:ssä Waldogsin tuotteita tägänneiden kesken! Osallistuaksesi 50€ lahjakortin arvontaan, jaa kuva sinun Waldogs -tuotteestasi instagramissa hashtageilla #waldogs tai #waldogsfinland ja tägää mukaan @waldogsfinland

Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä.

Viimeisimpien arvontojen voittajat:


Joulukalenteri 2022

1. Luukku – Erja K.
2. Luukku – Pilvi K.