Waldogsin valikoimaan kuuluu tuhansia tuotteita; paidat, hupparit, kassit ja laukut, sisustustaulut ja -kyltit, autotarrat, urheilutrikoot, jättimukit ja vaikka mitä! Oman lempparin valitseminen voi siis olla vaikeaa. Nämä tuotteet ovat nousseet kestosuosikeiksi ja keränneet kovasti kehuja koirien ja eläinten ystäviltä kautta maan. Etsitpä sitten lahjaideaa ystävälle, äidille, ystävälle tai itsellesi – Waldogsilta löytyy jokaiselle jotakin!

 

Waldogsin kotimaiset ja laadukkaat urheilutrikoot sopivat niin koviin treeneihin kuin arkeenkin


koirahuppari koira- ja koirarotu -aiheiset hupparit vaatteet ja tuotteet
Suosittu hupparimalli; Naisten Premium Huppari - pehmeä, lämpöinen ja laadukas materiaali, useilla eri koira- ja eläinaiheisilla kuvilla. Koirahuppari
Waldogsin koira- ja eläinaiheiset sisustustaulut sopivat jokaiseen lemmikkitalouteen. Kotimaiset taulut ja kyltit ovat loistava lahjaidea koiraihmiselle
Waldogsin isot 4,5dl kokoiset jättimukit ovat täydellinen lisä kahvi- tai teehetkeen. Suuresta mukista ei ihan heti lopu kahvi kesken!

Muumaulta löydät kaikki hauskat kissa, fretti, hevos, chinchilla, kesyrotta, marsu ja hämähäkki -aiheiset tuotteet, paidat, vaatteet, hupparit ja muut! Loistava lahjaidea eläinten ystävälle!

Mitä lahjaksi äidille, mummille, mummulle, vaarille tai isälle? Waldogsilta löydät hauskat perhe-aiheiset lahjaideat rakkaimmillesi, vaikka äitienpäivälahja - tai joululahja!