Trikoiden matka, ylellinen LUX ja muita uutuuksia!


Urheilutrikoiden matka meiltä sinulle

Jokaiset Waldogsin urheilutrikoot painetaan ja ommellaan käsityönä kotimaassa, kotimaisten yrittäjien voimin – tämän moni jo tietääkin.
Tässä blogipostauksessa kerron hieman enemmän kuinka kuosit suunnitellaan, missä trikoot valmistetaan, ja otetaan myös pieni katsaus uuteen LUX materiaaliimme ja tilaustyökuoseihin!

Trikoiden taival alkaa aina täältä Pohjois-Karjalasta, missä suunnittelen jokaisen kuosin joko kynällä ja paperilla, tabletilla ja piirtokynällä, tai kuvanmuokkausohjelmilla ja tietokoneella. Suunnittelen jokaisen kuosin suoraan meidän käyttämiimme kaavoihin. Tämä takaa sen, että jokaiset trikoot ovat aina samanlaiset – ja myöskin sen, ettei esimerkiksi haaroihin tupsahda epäimartelevia kuvioita.

Kuosisuunnittelussa pyrin tasapainoisuuteen, mallikuvien, saamieni toiveiden ja oman inspiraation välillä. Uusia rotuteemaisia kuoseja työstän lähes joka päivä, jotta rotuvalikoima kasvaisi mahdollisimman tasaisesti ja ripeästi. Tälläkin hetkellä on työn alla useita pian valmistuvia rotukuoseja, mm.; jämtlanninpystykorva, lyhytkarvainen saksanseisoja, clumberinspanieli, bracco italiano, akita, newfoundlandinkoira ja thai ridgeback!
Tiedossa on siis paljon ihania uutuuksia – ja bongailen Waldogsin mallikuvaketjuista jatkuvasti uusia rotuja ja toiveita, joten kannattaa siis toivoa ja olla aktiivinen mallikuvien kanssa, jos sinulla on jokin tietty rotutoive mielessä!

Pian valmistuvien rotukuosien joukosta löytyvät mm. jämtlanninpystykorva, akita ja clumberinspanieli.

Rotukuosien ja -kuvitusten lomassa on välillä myös hyvä antaa inspiraation purkautua vapaasti, jolloin keskitän luovuuteni WLDG -kuoseihin, joissa taivas on vain rajana. WLDG -kuosien joukosta löytyykin teemoja, värejä ja kuvituksia laidasta laitaan – aivan taatusti jokaiselle jotakin!

Kun kuosit ovat valmiit ja verkkokaupassa – jatkuu trikoiden matka Hämeenkyrössä, missä jokaiset trikoot painetaan ja ommellaan yksitellen käsityönä aina tilausten mukaan. Tämän vuoksi myös toimitusaikakin voi olla suuriin verkkokauppoihin verrattuna totuttua pidempi, kun trikoita ei ole hyllyssä valmiina postitettavaksi. “Olivat kyllä todellakin odottamisen arvoiset” on lause, joka on aina yhtä ihana kuulla tilaajilta, jotka ovat innolla odottaneet omia trikoitaan saapuviksi.

Tilaamasi Waldogs ja WLDG urheilutrikoot painetaan ja ommellaan alusta asti juuri sinulle, kotimaisena käsityönä.

Koska tilaamasi trikoot valmistetaan alusta asti juuri sinulle, voit myös halutessasi pyytää tilausvaiheessa vaikkapa hieman lyhyempää tai pidempää lahjemittaa. Jos siis tuntuu että tahtoisit esimerkiksi 5cm pois lahjemitasta, mainitse vain toiveesi tilausta tehdessäsi tilauksen lisätietokentässä, niin toteutamme kyllä toiveen!

Uusi materiaali: LUX

Premium materiaalimme on saanut syksyn aikana rinnalleen uuden tulokkaan nimeltään LUX – joka on yksi tämän hetken laadukkaimmista teknisistä urheiluvaatetukseen tarkoitetuista materiaaleista.
Käyttöominaisuuksiltaan ja tunnultaan LUX on hyvin samankaltainen kuin Premium, mutta eroja ilman muuta löytyy. Vaikka molemmat materiaalit ovat tunnultaan aivan kuin toinen iho, eli silkinsileät ja huomaamattoman tuntuiset, on LUX vielä himpun verran Premiumia sileämpi ja ylellisemmän tuntuinen ihoa vasten. Istuvuudeltaan LUX on myös omaa luokkaansa -materiaali on samaan aikaan todella napakkaa kuin myös äärimmäisen joustavaa, tarjoten erinomaista tukea ja kompressiota. LUX on tämän lisäksi myös lämpösuojattu, UV-suojattu ja nukkaantumissuojattu.

LUXia on tällä hetkellä saatavilla kaikissa uusimmissa kuoseissa, kaikissa knittiksissä ja mm. kestosuosikeissa kuten Crimson Beauty, Usva, Rosegarden ja Junglet.

Loistavin ominaisuus LUXissa on kuitenkin sellainen, josta moni trikoiden suurkuluttaja ja vaativampi treenaja taatusti ilahtuu; nimittäin nurja puoli on täysin musta. Musta kääntöpuoli takaa sen, että trikoot ovat 100% squat proof – eli toisinsanoen trikoista ei näy läpi yhtään mitään missään tilanteessa – eli voit huoletta kyykätä sydämesi kyllyydestä vaikka kuviolliset mummokalsarit jalassasi trikoiden alla!

Ylelliset LUX-trikoot ovat sisäpuolelta mustat kuin yö – antaen täyden varmuuden siitä, ettei mikään näy lävitse edes kovimmissa kyykyissä tai venytyksissä.

Todennäköistä myös on, että jossain vaiheessa LUX tulee korvaamaan Premium materiaalin valikoimassamme kokonaan. Jos siis olet ihastunut Premium materiaaliin, kannattaa varmistaa että ehdit omasi vielä tilaamaan ennenkuin Premium poistuu valikoimasta. Tästä muutoksesta tottakai ilmoitetaan hyvissäajoin mm. some-kanavissa, jotta halukkaat ehtivät vielä omat Premiuminsa tilaamaan.

Trikoot koirasi/lemmikkisi kuvalla!

Tilaustyökuoseja on tähän asti voinut tilata vain sähköpostiste, mutta nyt verkkokaupan valikoimaan on lisätty kuoseja joita voit tilata itsellesi ikioman koirasi tai lemmikisi kuvalla! Valittavissa ovat tällä hetkellä nämä viisi kuosivaihtoehtoa:

Kuoseissa on kaksi eri hintaluokkaa;
Round & Oval: 109,90-129,90€ ja Burst, Smoke ja Starblock 149,90-169,90€.
Tilaustyötrikoiden hinnat voivat kuulostaa huimalta, mutta tällä hinnalla saat laadukkat, kotimaiset ja uniikit urheilutrikoot juuri sinun koirasi tai lemmikkisi kuvalla, jotka jalassa on taatusti ihana lenkkeillä, edustaa kisoissa ja käydä näyttelyissä.

Tilaustyönä tehdyissä kuoseissa kuten Burst, Smoke ja Starblock onkin paljon editointityötä, jonka vuoksi hintakin on korkeampi. Valokuvasta lähdetään muokkaamaan lemmikkiä irti valokuvan taustasta, ja sovittamaan lemmikin nassua trikookuosiin. Tämä vaatii oman aikansa, sillä lopputuloksen on oltava yhtenäinen ja koira/lemmikki on saatava sopimaan niin kuosiin, taustaan kuin värimaailmaankin kauniisti ja saumattomasti.

Edullisemmat vaihtoehdot ovat Round ja Oval, joihin valokuva sovitetaan mahdollisimman kauniisti sellaisenaan. Näihin kahteen kuosiin tuleviin valokuviin voidaan myös tehdä pientä editointia, kuten valokuvan valoisuuden ja kontrastin säätäminen, jotta lopputulos olisi mahdollisimman selkeä ja tasapainoinen. Round & Oval -kuoseihin saa myös halutessaan tekstiä toista lahkeenvartta pitkin, eli esimerkiksi koiran nimen, kennelnimen tai rodun!

Muistathan myös, että jos tahdot hieman lyhyemmän tai pidemmän lahkeen, kannattaa tilaustyötrikoita tilatessa pyytää itsellesi sopiva lahjemitta.

Tilaustyökuosien valmiita kuosivaihtoehtoja tullaan pikkuhiljaa lisäilemään toiveiden mukaan, eli jos sinulla olisi toiveissa jokin tietty kuosi niin aina kannattaa kysäistä tai toivoa vaikkapa viestitse!
Täysin omanlaiset ja erilaiset tilaustyökuosit, logokuosit ja muut erikoiskuosit voi jatkossakin tilata viestitse tai sähköpostitse; info(a)waldogs.com

Mallikuvat & mallikuvaketjut

Waldogsille saa aina laittaa toiveita kuoseista ja roduista, kuin myös itse otettuja mallikuvia. Mallikuvaketjuja tupsahtelee tasaisin väliajoin Waldogsin Facebook-sivuille vinkkien kera, kuinka ottaa hyvä mallikuva.

Tärkeää mallikuvissa on, että kuva on laadultaan hyvä ja tarkka. Koiran/lemmikin kasvojen, kaulan ja rinnustan tulisi olla selkeästi näkyvissä. Parhaan valaistuksen saat kuvallesi, kun otat valokuvia päivänvalossa niin, että valo lankeaa koiran kasvoille.

Todennäköisimmin malleiksi pääsevät sellaiset rodut, joita ei vielä valikoimassa ole – joten vaikka sinun lempparirotuasi ei vielä valikoimassa olisi niin aina kannattaa toivoa. Pyrin täyttämään kaikki toiveet ja tekemään jokaisesta rodusta kuoseja ja kuvituksia, sillä jokaiselle eläinten ja karvakuonojen ystäville tulisi löytyä kivoja tuotteita, joissa on juuri se oma lempparirotu tai -laji edustettuna.

Kyllä mallipoika-Ricoakin hymyilyttää, kun oma nassu komeilee kuosissa!

On valtava ilo pystyä tarjoamaan laadukkaita ja kotimaassa tehtyjä urheilutrikoita ja tuotteita uniikeilla ja ainutlaatuisilla kuoseilla jokaiseen makuun, kaikille karvakuonojen ystäville. Jokainen tilaus, somepostaus ja positiivinen palaute on kultaakin kalliimpaa, ja tuo paljon iloa ja motivaatiota työpäiviin.
Kiitos siis jo kaikille trikoita tilanneille ja palautetta antaneille! On todella ihana kuulla ja nähdä kuinka trikoot ovat pääseet piristämään ja motivoimaan jos jonkinmoista liikkujaa, harrastajaa ja arjen sankaria kautta maan! Vuh!

Kurkkaa kaikki urheilutrikoot tästä!


Leave a Reply