Oo-la-laa mitkä trikoot!


Rakastan urheilutrikoita, ja kaapista niitä löytyykin monenmonta paria! On ihania värejä, kivoja kuoseja, mutta yhdetkään ei ole täydelliset. Hienojen, mukavien ja toimivien urheilutrikoiden löytäminen voikin olla haastavaa hommaa, eikö? On liian lyhyet lahkeet, liian ohut materiaali, paistaa läpi, tippuu jalasta, nyörikiinnitys tekee makkaran vyötärölle, ratkeavat haaroista, tulee reikiä, mitä vielä! Hihkuin innosta ja onnesta, kun sain … Continue reading Oo-la-laa mitkä trikoot!

Mullistuksia ja muisteluita!


Vuosi 2017 mennä hujahti, ja joululomailun aikana kertyi korvan taakse vino pino hauskoja ideoita ja uutuuksia vuodelle 2018!

Mitäs kaikkea onkaan tiedossa? Katsotaas..

Nenätyöskentelyä ja hirnahduksia!


Syksy on ihanaa aikaa, mutta myös kiireisintä aikaa. Vaikka teenkin uutuuksia Waldogsin valikoimaan lähes joka päivä, niin näin joulun lähestyessä alan kiristämään tahtia oikein urakalla – jotta saisin mahdollisimman paljon toiveitanne täytettyä, ja luotua ihania uusia ideoita pukinkonttia varten! Waldogsin valikoimaan onkin tupsahdellut taas niin paljon uutta, että pieni tilannekatsauus uusimpiin ihanuuksiin on ehdottomasti paikallaan, … Continue reading Nenätyöskentelyä ja hirnahduksia!

Waldogsin uusi Walblogi!


  Waldogsin kotisivut saivat muutama päivä sitten uuden ilmeen, ja teinpäs sitten vihdoinkin samaan syssyyn myös upouuden blogin. Mutta mikäpä blogin nimeksi? No sitä ei onneksi kauaa tarvinnut pyöritellä, tervetuloa lueskelemaan Walblogia! Olen kauan aikaa pyöritellyt mielessäni ajatusta blogista. Olisiko siinä ideaa? Ehdinkö kirjoittamaan? Mistä kirjoittaisin? Pöh, typeriä ajatuksia. Eihän se ole kuin kirjoittaa silloin … Continue reading Waldogsin uusi Walblogi!