Waldogsin uusi Walblogi!

 

Waldogsin kotisivut saivat muutama päivä sitten uuden ilmeen, ja teinpäs sitten vihdoinkin samaan syssyyn myös upouuden blogin. Mutta mikäpä blogin nimeksi? No sitä ei onneksi kauaa tarvinnut pyöritellä, tervetuloa lueskelemaan Walblogia!

Kunpa olisikin olemassa sanomalehti, jossa olisi aina vain hyviä ja positiivisia uutisia! ;)

Olen kauan aikaa pyöritellyt mielessäni ajatusta blogista. Olisiko siinä ideaa? Ehdinkö kirjoittamaan? Mistä kirjoittaisin? Pöh, typeriä ajatuksia. Eihän se ole kuin kirjoittaa silloin kun on kirjoitettavaa, miksi jossitella, eiks niin? Tätä kauttahan minun on kätevä myös ilmoittaa uutuuksista, kilpailuista ja muustakin mitä mieleen tulee – Facebookin fiidiin kun julkaisut useasti vain hukkuvat, ja kiinnostavat jutut ja uutuudet voivat jäädä kokonaan huomaamatta.

 

Noh, mitäs uutta? Miepäs kerron!

Itselleni syksy on mitä ihaninta ja inspiroivinta aikaa. Ruska, pimenevät illat, tuoksukynttilät, tee, maassa kimaltavat lehdet, ja tähtitaivas. Ja jos oikein tuuri käy, niin näkee revontuliakin! Tunnelmaa on syksy pullollaan, kun sitä osaa etsiä oikeista paikoista, ja joskus ei tarvitse kuin vilkaista taivaalle.

Tähtitaivas inspiroikin minua eilen illalla luomaan aivan ihastuttavan uutuusgrafiikan Waldogsin valikoimaan.

Rakkaudentäyteinen uutuusgrafiikka syntyi syksyisen tähtitaivaan inspiroimana.

Tein tästä grafiikasta eilen illalla jo Waldogsin FB-sivuille julkaisun, jonka alle tupsahtikin hetkessä useita mahtavia rotutoiveita, joita aloin tänään heti aamusta täyttämään. Nyt uutuus on Waldogs-shopissa saatavilla jo seuraavilla roduilla;
• Saksanpaimenkoira • Sheltti • Mäyräkoira (lk) • Parsonrussellinterrieri •
•Apinapinseri • Walesinspringerspanieli • Beagle •
•Galgo • Welsh Corgi Cardigan • Siperianhusky •

Julkaisuun tulikin myös kommentti Tanja K.:lta, että tästähän tulisi oikein hieno sisustustaulu! No ehdottomasti! Samaa itsekin ajattelin, joten pitihän se vielä iltamyöhällä testailla erilaisia taustoja jotka näille saattaisi sopia.

Tässäpä muutama finalisti-ehdokas, joiden välillä en mitenkään osaa päättää mikä olisi hienoin, jokaisessa kun on aivan yhtä herkulliset värit.
Mikä näistä olisi sinun lempparisi?

Mikä väreistä on sinun suosikkisi?

Sisustustaulut tupsahtivat valikoimaan vasta muutama viikko sitten, kun löysin aivan loistavan ja ammattitaitoisen yhteistyökumppanin jolta painotyöt onnistuu paremmin kuin hyvin. Sisustustauluja on nimittäin monet teistä toivoneet jo todella kauan, joten oli todellakin mahtavaa vihdoin saada tämäkin toive toteutettua – ja olen kyllä itsekin tauluista aivan täpinöissäni! Valikoimasta löytyykin jo yli 110 rotua, kuin myös sekarotuiset, tottakai, ja valikoimaa kartutan ahkerasti. Yritän parhaani mukaan täyttää toiveitanne nyt syksyn aikana rivakkaan tahtiin, jotta jokainen saisi viimeistään pukinkonttiin haluamansa ja toivomansa tuotteet.

Mielestäni on hirmuisen kiva päästä jakamaan kanssanne Waldogsin arkea ja kuulumisia tätäkin kautta. Aika-ajoin saattaapi joukossa myös olla mietteitä, ajatuksia ja kuvia niin koirista, elämästä, kuin yrittäjyydestäkin. Nyt syksyn aikana varsinkin puhaltelee useat uudet tuulet, jotka tuovat tullessaan kaikkea jänskää, uutta ja ihanaa – eli kantsii pysyä kuulolla!

Olisikin mukava kuulla nyt teiltä, mitä mieltä olette blogi-ideasta! Onko mukava idea, että tänne voi tulla kurkkimaan viimeisimpiä uutuuksia ja ideoita, ja kehitellä kanssani entistäkin loistavampaa Waldogsia?

Hau-hau-hauskaa torstaita kaikille! <3

2 thoughts on “Waldogsin uusi Walblogi!

Leave a Reply