Waldogsista

 

Waldogsin motto on; ‘Koirien ystäville – koirien ystävältä’,  sillä Waldogs on yhden naisen yritys, joka tarjoaa koirien ystäville upeita ja erilaisia koira- ja harrastusaiheisia tuotteita ja kuvituksia laidasta laitaan. Haluan, että jokainen koiranomistaja voisi löytää juuri omanlaisensa tuotteet, riippumatta siitä minkärotuinen, -näköinen, tai -värinen koira hänellä on, ja mitä he harrastavat. Kaikki Waldogsin kuvitus on minun käsiaalaani, ja kuvituksia piirrän niin digitaalisesti, kuin perinteisesti kynää ja paperia käyttäen. Kuvitukset syntyvät kauniissa Pohjois-Karjalassa, ja apureinani toimii kaksi tomeraa mäyräkoiraa!

Waldogs sai alkunsa syksyllä 2015, mutta tarina alkoi jo aiemmin samana vuonna, kun taloomme asteli pieni pulluroinen mäyräkoiranpentu nimeltään Waldo.

Muutamia mäyräkoira-aiheisia teoksiani vuosien varrelta. Yllä lyijykynä- ja vesivärityö, alla hiili- ja mustekynätyö.

 Olen aina rakastanut piirtämistä, pienestä saakka ovat kynät ja pensselit olleet ahkerassa käytössä ja kuten arvata saattaa, niin jo pienenä piirtelin melkeinpä vain ja ainoastaan koiria. Harrastin Joensuun kuvataideoppilaitoksessa taidetta viisivuotiaasta eteenpäin, jolloin tutuksi tulivat myös muutkin taiteen muodot – kuten keramiikka, jota harrastan edelleen. Olin muistaakseni etenkin maalauksen opettajalleni aikamoinen maanvaiva, kun en koskaan olisi halunnut tehdä mitään mitä pyydettiin, vaan halusin vain maalata koiria.

Waldogsin logossa vilkutelee iloisesti ja ansaitusti pieni 3kk ikäinen Waldo.

 

 

Kuitenkin jossain vaiheessa aikuistumisen kynnyksellä menetin kipinäni taiteeseen, ja päädyin opiskelemaan muita aloja. Mikään ei kuitenkaan koskaan tuntunut ‘omalta’, ja kun pieni mäyräkoirapoika nimeltään Waldo tassutteli taloon talvella 2015, innostuin pitkästä aikaa taas piirtämään. Piirsin koiria, koiria, ja vielä lisää koiria. Ymmärsin vihdoinkin että tämä on se minun juttuni, tätä ihan todella tahdon tehdä. Niinpä yritykseni syntyi, ja Waldogs sai nimensä Waldon mukaan.

 

.

 

Nyt Waldogsin valikoimasta löytyykin jo yli 20,000 erilaista koira-aiheista grafiikkaa, ja kun tuo määrä kerrotaan valikoimassa olevien tuotteiden määrällä, puhutaan jo satojen tuhansien tuotteiden valikoimasta; kääk! Ja koska Waldogs on rakkaudella tehty; minulta teille, niin otan ilomielin vastaan toiveitanne. Jos valikoimasta ei siis löydy jotain tiettyä tekstiä, rotua, tai teemaa jota toivoisit, niin ota ihmeessä yhteyttä ja kerro toiveesi minulle! Kirjaan jokaisen toiveen muistiin, ja pyrin parhaani mukaan siihen että täytän jokaisen toiveen jonka saan. Jotkin toiveet täyttyvät todella ripeästi, esim. tekstitoive, mutta täysin uudet rodut voivat viedä enemmän aikaa.

 

Lisätietoa Waldogsista, tuotteista, ja usein kysyttyjä kysymyksiä löydät infopiste -sivulta.