.ja Waldogsin tekee minä, heissulivei! Olen kolmekymppinen koirahöperö taiteilija Pohjois-Karjalasta, ja työkseni teen, piirrän ja suunnittelen koira- ja eläinaiheisia kuvituksia ja tuotteita Waldogsin valikoimaan. Minulle on suuri ilo ja kunnia tuoda iloa ja hyvää mieltä kaikille koirien ja eläinten ystäville, tekemällä sitä mitä parhaiten teen. Uskon, että jokaiselle tulisi löytyä omanlaiset tuotteet, riippumatta siitä minkä rotuisen, -näköisen, tai -värisen koiran tai lemmikin omistaa. Joten panostan kaikkeni siihen, ja otan aina toiveita vastaan ilomielin.

Waldogs sai alkunsa sattumalta. Sattumaa ei toki ollut se, että koirat ovat aina olleet sydämessäni, ja olen pienestä asti piirtänyt ja taiteillut. Olin aikamoinen maanvaiva kuvaamataidontunneilla, kun en mitään muuta olisi halunnut piirtää tai maalata, kuin koiria. Muistan väitelleeni aiheesta monenmonta kertaa mm. maalauksen opettajani kanssa, kun en millään suostunut hedelmäasetelmia maalaamaan, halusin maalata ainoastaan koiria. Mutta enpä olisi osannut arvata, että voisin sitä vielä joskus työkseni tehdä.

hedelmäasetelma

Moni on kysellyt, mistä Waldogs on saanut nimensä – se kun ei ihan kotimaiselta kuulosta. Tammikuussa 2015 sydämeeni ja kotiimme tassutteli pieni pulleroinen mäyräkoiranpentu. Hän sai nimekseen Waldo.
Waldogs on siis saanut nimensä Waldon mukaan, ja Waldo vilkuttelee myös iloisesti kaikille koirien ystäville Waldogsin maskottina.

waldo maskotti

Uskolliset apulaiseni ovatkin siis Waldo, ja vuotta nuorempi vekkuli nimeltään Bruno. Työpäiväni kuluvat yleensä enimmäkseen tietokoneen äärellä, mutta myös perinteinen taide kuuluu arkeeni, mm. lyijykynätyöt, maalaus ja keramiikka. Yritykseni alkutaipaleella tein todella paljon tilaustöitä, pääasiassa muotokuvia koirista. Tällä hetkellä otan vain kourallisen tällaisia tilaustöitä per vuosi, joten jos olet kiinnostunut tilamaan esimerkiksi muotokuvan, maalauksen, tai jonkin muun suurempitöisen työn, niin olethan hyvissä ajoin liikenteessä! Pienemmät tilaustyöt, kuten logot kenneleille ja tapahtumille onnistuvat tiukemmallakin aikataululla, ja mahtuvat kyllä kalenteriin pitkin vuotta!

piirros

Lisätietoa Waldogsista, tuotteista, tilaustöistä ja usein kysyttyjä kysymyksiä löydät infopiste -sivulta.